dimarts, d’octubre 02, 2007

SENTO CURIOSITAT 47

ACLARIMENTS SOBRE EL GRUP ROCAFORT I ELS AMICS DE LA RABASSA.

El darrer escrit que vaig fer, i que va publicar el bondia, el passat dia 25 de Setembre sobre la festa del grup Rocafort, va provocar un seguit de comentaris, tant al carrer com, sobretot a Internet, que no crec que estiguin del tot encertats. O per dir-ho d’ una altra manera, no crec que m’ hagin entès correctament.

Reconec que a vegades escric una mica en clau, els meus escrits poden ser un tant “rebuscats”, per alguns. I algun comentari meu, a vegades, va dirigit particularment i directament a algú o alguns en concret. Ho sento, jo no soc ni escriptor ni periodista, tant sols un simple opinador.
Fins i tot m’han arribat a comentar que “insulto”. Tot i havent llegit el meu escrit 3 cops. Doncs, llegiu-lo 4 cops, perquè jo no insulto mai.

Dit això, passaré als aclariments :

NO VULL :

La desviació de Sant Julià tal com està prevista. Inicialment encara era pitjor (doncs preveia una bona part del riu cobert). Alguna cosa varem aconseguir en les campanyes electorals i, particularment, en els escrits.
El projecte Naturlàndia, que pot deixar en la misèria econòmica tota una parròquia, beneficiar nomes uns quants, els de sempre, i destrossar la muntanya.

NO ESTIC EN CONTRA:

De les accions ciutadanes.
Dels ecologistes.
De l’ iniciativa privada.

SI VULL :

Un poble (Sant Julià), atractiu per a tothom, acollidor.
Que la gent del poble no marxi a comprar a Andorra la Vella o a la Seu. Que passegi pels carrers.

SI ESTIC EN CONTRA :

De les especulacions immobiliàries.
Del volgué quedar be per una banda, i arreglar-se “lo seu” per l’ altra.
De fer la pilota al que mana, per benefici propi.
De fer la pilota al que esta parlant amb tu i després clavar-li la ganivetada per l’ esquena.
De votar sempre al mateix i després dir que es inacceptable el que fa.
D’ amagar el cap sota l’ ala.

En definitiva,

Es molt maco muntar una plataforma, un grup d’ opinió, fer festes, recollir signatures, fer demandes populars, posar bona cara a la gent, a les autoritats, als governants.
Es molt maco demanar millores, canvis, posar al·legacions.
Està molt be queixar-se del que no esta ben fet, del que no t’ agrada, del que perjudica a la gent.
Es important que els ciutadans es moguin, protestin...

Però,

Es mes important, mes útil i necessari, que a l’ hora de la veritat, siguem tots mes valents, mes crítics i mes honestos.

I DIGUEM, PROU.
A VOSALTRES, JA NO OS VOTO MES.

El problema serà que, potser, aquest any no hi haurà molt a escollir.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Ets molt bo per a fer de tertulià a la radio i per a escriure articles al bon dia. Però a la política es necessita quelcom més que això i tu clarament no ho tens. Està molt bé que també t’oposis al projecte de vial i de Naturlàndia, però havent vist que realment ets capaç de ben poc, a apart de criticar, i que no tens cap capacitat de mobilització a la parròquia, ni cap credibilitat. L'únic que et demano que pel bé de la nostra parròquia et dediquis a això, a criticar, que és per a l'única cosa que serveixes i que realment ho fas molt bé. Deixa't estar de la política activa que ben poca cosa faràs amb la imatge que t'has guanyat i amb els "amics" que has fet fins ara. Si us plau no surtis a les llistes del PS, si ho fas, jo com a ciutadà de Sant Julià i "d'esquerres" no us votaré i em tindré que abstenir. Dedica’t com tu dius a tocar els “collon” però des de fora, que és una feina també important i vàlida, sempre està be tenir una veu critica. Sigues la veu crítica i torracollons com has fet fins ara, però deixa't estar de presentar-te a les eleccions que amb la imatge que tens a la parròquia i amb la fama que t’has guanyat “d’enfant terrible” poca cosa ja pots fer a part d'escriure articles a la premsa gratuïta.

Atentament,

Un ciutadà de Sant Julià de Lòria

Anònim ha dit...

(Aclariment): No només volia dir que no es presenti al Ps en el comentari de més adalt sinó que no ho fes en cap llista, ni amb el PS, ni segle XXI etc... t'ho dic per a què no tornin a guanyar els de sempre.

Anònim ha dit...

Aixó t'ho dic, si es que et deixen presentar en alguna llista...