dimarts, de maig 29, 2007

SENTO CURIOSITAT 29

ESCOLA BRESSOL.

“ Afavorir i incentivar la creació d’una altra escola bressol.”

Això es el que ens deien al Desembre del 2003 el Partit Liberal d’Andorra i Unió Laurediana.
Alguns ho van creure i els van votar per portar el Comú Lauredià. D’altres els van votar sense ni tant sols llegir el programa electoral. D’altres els van votar tot i sabent que aquesta era una altra mentida. D’altres simplement, els van votar.

No val a dir que ara, just a les portes d’una nova campanya electoral, disposen d’una ubicació per crear un altra escola bressol. Aquesta cantilena ja fa molt de temps que dura. A banda de que l’edicte per la seva creació ha quedat desert al mes de Febrer i n’han hagut de fer un altre al Maig. ¿Ningú vol treballar pel Comú ?.

El cert es que l’únic que varen crear va ser una altra Societat deficitària, que figura a part en el pressupost Comunal, com no. Però que es 100% Comunal.
I a sobre donen la culpa de les pèrdues de dita Societat als empleats de la mateixa, que no deixen de ser empleats del Comú, encara que figurin a part en un pressupost.

Gràcies, o no ... a una recollida de signatures es va aconseguir al menys que es construís una vorera fins a l’escola bressol existent, a Aixovall, la mateixa i única que hi havia al 2003. Uns tristos “barracons” mal condicionats on els pares deixen les seves criatures.
Això si, no fa gaire es va realitzar la instal•lació d’aire condicionat, perquè no passin calor a l’estiu, que a Andorra es molt llarg. A l’hivern, amb que vinguin tapats de casa, ja n’hi ha prou.

Sento curiositat per saber:

¿ Es pot repetir una promesa electoral, que durant tot un mandat no s’ha respectat ?.

Doncs ja veuran com si, i no passa res.

Es curiós, veure com de l’escola bressol no se’n parla mai, i en canvi sempre es parla de Naturlàndia. Projecte que costa una mica mes car.

Si ningú, que no sigui del PLA, hi veu cap inconvenient, continuaré explicant les mentides d’un programa electoral que va guanyar unes eleccions Comunals. I que segurament en tornarà a guanyar unes altres, veient l’oposició que pot tenir.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

1 comentari:

crunch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.