dimarts, de maig 08, 2007

SENTO CURIOSITAT 26

TINDREM UN PROBLEMA D’ESPAI.

A la vila de Sant Julià de Lòria estem preocupats...
Segons les previsions d’assistència a projectes majestuosos i els recomptes de visitants a actes varis, aviat no hi cabrem.

Si sumem els 115.000 visitants que vindran a veure els “animalets” de Naturlàndia, als 4.000 que varen visitar la fira Fantasia Park. I afegim els 15.000 de la Festa de la cervesa, els 12.000 de la fira Ofertes ... etc. etc. Dóna un total de ... (no sé quants milions de visitants l’any).

Segons fonts properes al departament de “Comptabilitat d’assistència a Actes Parroquials” : La demanda per obrir hotels, restaurants, bars, comerços ha desbordat i esgotat els formularis del departament de tràmits del Comú. I els locals tancats s’han quedat curts per complaure la nova demanda d’obertura.

Sort que els habitants de la parròquia marxaran tots els caps de setmana a la platja i cediran gentilment les seves places d’aparcament.
Tot i així caminar o passejar pel poble serà caòtic, ja que l’espai que les cues de vehicles deixen disponible es molt reduït.

IL·LUSOS ...

Actualment, ¿ on es fiquen tots els visitants, dels que amablement el nostre Comú fa el recompte corresponent quan assisteixen a alguna fireta ?.
.....................
Ah, que estant a dins de la carpa (vela, envelat...).
.....................
Ja ho deia jo ... Perquè quant surto a passejar els caps de setmana pel centre de la parròquia, i ho faig bastant sovint..., no trobo absolutament a ningú. Ni coneguts, ni desconeguts. I en canvi, si pujo a la Capital a fer alguna gestió, sempre saludo a algun o altre veí de Sant Julià.

CURIÓS.

Però els recomptes de visitants que es realitzen, per exemple en actes a Andorra la Vella, son una misèria al costat dels recomptes Lauredians.
Es veu que la maquineta de calcular dels Socialdemòcrates no funciona igual que la dels Liberals. Llàstima que la calculadora de CDA+Segle 21, no pot fer recomptes enlloc, i no ens permet de realitzar cap comparativa. I a la calculadora dels Verds, se l’hi ha acabat la pila i l’estant reciclant. D’altres, no tenen màquina de calcular.

SOL·LICITO:

Un edicte per contractar un “comptador” imparcial, no adscrit a cap grup polític per efectuar recomptes de visitants. A veure si algun dia ens podem creure alguna dada oficial.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

6 comentaris:

Tomàs ha dit...

Hola Miquel,

et felicito per els anteriors articles.

He afegit al meu Bloc personal de consulta d´articles i al del PCA un link cap aquest/el teu Bloc.
Espero la teva conformitat.

Salutacions molt cordials,

Tomàs Pascual Casabosch

Miquel Calsina Gordi ha dit...

No Problems, Tomàs.

JAUME CABOT ha dit...

SCOOP

En Josep Mª Bautista, portantveu del SAT2TiCO, publicarà una novel•la/ficció el mes de Juny vinent.
El sindicalista andorrà,cuiner de professió, va començar a escriure-la en assabentar-se del seu imminent acomiadament del seu lloc de treball. La casa de colònies Aina.

Semble ser que el contingut és explosiu...

Salut Miquel i "llegidors"

Jaume

Anònim ha dit...

Jaume,
Tinc entès que a Aina hi habia molt "marro", però desconec totalment el tèma.
Llegirem ...
Salut

Anònim ha dit...

bona tarda a tothom. cap sant joan, presentare la meva primera novel·la. EL SECRET DE LA CIUTAT DELS NENS. fare una presentacio publica a la biblioteca nacional de la seva posada a la venda en libreries de la Seu d'Urgell i Andorra.us atrevireu a llegir-la??? una nissaga de 250 anys, ficcio, realitat, una organitzacio secreta, ..., ELS NENS...que es allo que tothom sap, i tothom calla...Aqui mai pasa res??? estic preparant una web perque participeu en la critica i en el que volgueu. Amb fotos i comentaris de la novel·la, com per exemple en quines condicions la vaig escriure, amb quina finalitat, en quin entorn,..., RES NO ES TOTA LA VERITAT,I LA VERITAT MAI NO ES TOTA. LA LLEGENDA NEGRA DE LES VALLS D'ANDORRA, AMAGA UNA VERITAT TERRIBLE.....fins aviat. J.M.BAUTISTA C.

Anònim ha dit...

JOSEP MARIA BAUTISTA said...

PRESENTACIO DE LA NOVEL·LA EL SECRET DE LA CIUTAT DELS NENS EL DIA 28 DE JUNY A LA BIBLIOTECA NACIONAL PELS MEDIS DE COMUNICACIÓ, I PEL PUBLIC A LA TARDA A LA LLACUNA. FALTA COMFIRMAR HORA. I PERDONEU PER PUBLICAR EN EL BLOG, LA PUBLICACIÓ DE LA MEVA NOVEL·LA, PERO NECESITO QUE US ARRIBI A TOTS. QUAN LA LLEGIREU, COMPRENDREU LA FINALITAT DE EL SECRET DE LA CIUTAT DELS NENS. GRACIES, I DISCULPEU LES MOLESTIES.