dimarts, de març 24, 2009

SENTO CURIOSITAT (BONDIA) - VERGONYÓS COMITÈ LOCAL


UN COMITÈ LOCAL DE VERGONYA.

ESPECIAL : LLISTA DE L’ALTERNATIVA.

Dedicat especialment al: Comitè local del Partit Socialdemòcrata de Sant Julià de Lòria. (Tal i com vaig prometre fa uns dies).

Que el Partit Socialdemòcrata obvia la existència del Comitè local de Sant Julià de Lòria ho vaig poder comprovar directament ara farà quatre anys quant era jo el Candidat territorial de l’Alternativa en aquesta vila. Fet que es va demostrar en una ajuda pràcticament nul·la. Econòmicament, nul·la pel que fa referència a avançar els diners necessaris. Políticament nul·la, pel que fa referència a la llista nacional, amb una participació laurediana en llocs elegibles, inexistent.

Aleshores, al menys no ens varen col·locar gent aliena al comitè com han fet aquest cop. Van respectar, com no, la llista territorial. Potser perquè no tenien res més a fer, tampoc hi havia molt on escollir. Però van obviar totalment la vila de Sant Julià de Lòria en la llista nacional. Pel que es veu, poder disposar d’algun Conseller de Sant Julià no interessa en absolut al Partit.

“ A Sant Julià de Lòria, tenim una assignatura pendent “. Va reconèixer aleshores, el President del Grup Parlamentari Socialdemòcrata.
Quatre anys més tard ha tornat a suspendre la mateixa assignatura. I això passa per no estudiar gens en absolut. O per estudiar massa, el seu rebuig a la parròquia.
Ja ho vaig dir fa temps : Sempre tindrà, aquesta assignatura pendent.

De tots és sabut que la vila de Sant Julià pertany al PLA, ara CR, o més ben dit UL, o tant se val com es vulguin anomenar...
Els Socialdemòcrates sempre hi hem “jugat” aquí, en camp contrari, a “Can Pintat de Groc”. Però sempre “jugarem” fora de casa si no hi creem el nostre propi camp. Encara que sigui petit, però nostre, “Can Sociata”...
Si els residents, electors o no... Els lauredians, per dir-ho d’una altra manera, no ens “veuen” mai enlloc, difícilment serem mai “creïbles”.

La candidatura territorial, un cop més, importa ben poc al despatx de l’Avinguda Meritxell o al despatx del carrer Verge del Pilar. Qualsevol és vàlid per anar a “cremar-se”. Es igual qui vagi de número ú o de número dos. Total, tampoc hi tenen res a fer...
Tot i així, on ha anat a parar la vella guàrdia del comitè local? Els que hi són des de el principi ? Els que ja no hi són ? I perquè no hi són ?
Masses preguntes ? Potser si...
En definitiva : El comitè local, o bé no ha tingut res per presentar o bé no l’han deixat.
El mateix ha passat amb el representant lauredià a la llista nacional.
És del PS ? NO. És del comitè ? NO. Ha tingut mai alguna relació amb... ? NO.
És funcionari ? SI.

Curiós resulta també que, per davant del representant lauredià a la llista nacional, hi figurin dos representants de Escaldes, dos de Ordino, dos de Andorra la Vella i la representant de Canillo. Demostra clarament que per al PS, el sud tampoc existeix, i això és una pena...
Tant sols em mancava sentir al “nomber two” de la llista nacional de l’Alternativa, tot dient : “que s’ha seguit l’ordre territorial, o parroquial”. “Manda guevos”, que diria una altra persona que no ve al cas.

I ja per acabar:

Que l’Alternativa està oberta als independents ? Ja ho sabem ...
Que al comitè local no hi ha res de l’altre món ? També ho sé ...
Que aportar funcionaris a les llistes és important ? No diré que no ...

Però obviar una vegada més als militants del comitè local és una vergonya. I el mateix comitè local n’és una altra, doncs tothom calla, dissimula, ningú es queixa o dimiteix. O ja els està bé, o no en saben més. O les dues coses alhora.

Sobre el fet de que ja els vagi bé ...
Hauria de dir que segurament així és, doncs fa quatre anys ningú es volia presentar de candidat. Suposo que aquest cop ha passat el mateix.
Sobre el fet de que no en saben més ...
Seria perdonable, sempre i quant ho acceptessin.

Per aquest motiu i per molts més, afirmo que : aquest comitè local del Partit Socialdemòcrata, és un comitè local de vergonya.

Finalment, hem demano el següent:
De que serveix treballar durant tants anys ?
De que serveixen tantes reunions ?
De que serveix repartir programes ?
De que serveix penjar cartells ?
De que serveix demanar expulsions ?

Si a l’hora de la veritat, al Partit SOCIAL-NO-DEMÒCRATA, no et tenen en compte per res.
Tant sols serveix al Partit per a fer la feina bruta i a més, gratuïtament.

No es d’aquesta manera, tornant a deixar el Consell General sense cap representant de Sant Julià de Lòria, que aixecarem el Comitè local.
Ara que, amb el que ha quedat al mateix Comitè local, tampoc val la pena : Un, equip ?
NO. Un Comitè local de vergonya.

Un desig... (afegit):
Potser algun dia podré tornar al Partit Social-no-demòcrata si aquest es transforma en Socialdemòcrata, perquè no ?
El que tinc molt clar, és que mai hi tornaré amb aquest vergonyós Comitè local.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.