dilluns, de març 17, 2008

SENTO CURIOSITAT - BONDIA 18/03/08


EL CORREU ELECTRÒNIC DEL PS.

A la seu Social del PS hi ha un ordinador amb correu electrònic, on hi figuren totes les adreces de correu del seus afiliats, entre altres coses. Fins aquí res d’especial, tots els partits deuen funcionar de idèntica manera, enviant els comunicats i altres missatges automàticament a tots els afiliats que figuren en la llista de contactes.
Al PS, deu existir alguna persona dedicada al manteniment d’aquesta llista de contactes al igual que en els altres partits, imagino. Fins aquí, tot normal.
Quan un afiliat es dona d’alta, les seves dades han d’entrar en aquesta llista, i quan es dona de baixa, han de sortir de la llista. I quan s’expulsa algú, ha de desaparèixer de totes les llistes.
Aquest seria doncs el procediment normal. Però vet aquí que al PS no es així:
Algú, manat o no, es dedica a eliminar a tot aquell que per algun motiu no interessa que rebi cap comunicat, encara que estigui afiliat al Partit i pagui la seva quota. Algú es dedica també, i no crec que sigui la mateixa persona, a convocar tant sols a qui ell vol en les reunions de Comitè Local. Obviant d’altres persones que figuren com afiliats i son del mateix Comitè.
Aquesta es la forma d’actuar del PS, aquesta és la democràcia d’un partit socialdemòcrata. Aquest es el tarannà d’un “grup” ? O tant sols es tracta d’alguna persona que fa i desfà a la seva voluntat, sense que ni tant sols la Presidenta del partit se n’adongui de res.

Uns fets curiosos :

Al demanar explicacions sobre l’assumpte esmentat, hem contesten que jo he de rebre tots els mails i convocatòries fins al dia de la meva expulsió definitiva, el 4 de Març de 2.008 amb l’entrega de la resolució de la demanda d’expulsió, i que a partir d’aquesta data deixaré d’estar en la llista de contactes, fet que em va provocar un riure contingut..
La realitat es que feia gairebé un any que no rebia cap convocatòria a les reunions del Comitè Local. I feia ja uns quants mesos que no rebia cap comunicat del Partit. Ja m’havien eliminat doncs de la llista de correus electrònics i de la llista d’enviaments de SMS del Comitè Local. Ni tant sols em varen deixar els programes electorals de la campanya Comunal a casa, ni tampoc els de la meva família.

Al demanar explicacions de perquè un amic meu, en Joan Travesset Grau, (ex Secretari d’Organització del PS, ex cap de llista en les anteriors Comunals per Sant Julià, ex núm. 5 en les Generals del 2001 pel mateix partit), tampoc rebia absolutament res, hem contesten que no pot ser, que deu tractar-se d’algun error, cosa que hem va provocar més riure contingut. Als cinc minuts de sortir jo de la Seu Social del Ps, aquest company ja rebía els mails.
Resolt l’error ?
Doncs no, un ridícul encara més espantós de part del PS.
Perquè, aquest company continúa sense rebre les convocatòries del Comitè Local. I per cert, al igual que jo mateix, tampoc va rebre els programes electorals Comunals 2007 a casa seva, ni ell ni la seva família.

Quina confiança mereix un Partit Polític on existeix alguna persona que segons el seu criteri personal decideix qui ha de rebre uns correus i qui no ?
Expedientaran a aquesta persona ?
Expedientaran al coordinador que decideix qui ha de ser convocat i qui no ?
Serà algun dia el PS un partit democràtic ?
Algú dirà mai prou ?
Bé, de fet algú ja ha insinuat que potser s’haurien de fer alguns canvis en la part de dalt del partit, els altrament dits líders.
L’expedientaran també a ell ?
Si no hagués intentat presentar-se a les preliminars, potser sí. Ara ja no toca.

A tot plegat la resposta és : NO.

El PS continuarà optant per la indiferència a tots aquells que siguin crítics amb el Partit. Això si, sense enviar-los hi cap comunicat.
I si es queixen massa : AL CARRER.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

2 comentaris:

Salvador ha dit...

No siguis tan mal pensat home, que hi han virus informàtics molt recargolats.

Miquel Calsina Gordi ha dit...

I molta gent amb virus mentals.