dimarts, d’agost 14, 2007

SENTO CURIOSITAT 40

COM ES PODEN FER TANT MALAMENT LES COSES.

Evidentment, quan no se’n sap, no se’n sap, no hi ha volta de full, a cadascú la seva feina.

Aquells que no son polítics, que no entenen de política ... poden dedicar-se a fer política, ¿ PERQUE NO ?, però només en un tercer o quart pla, mai al capdavant.

Les declaracions, els comunicats de premsa ..., els ha de fer una persona amb seny, una persona que entengui de política, una persona que sàpiga parlar i mesurar les seves paraules.
Quan el que ho fa no en sap, només pot parlar a títol personal. Com ho faig per exemple jo mateix. No soc polític, aleshores tots els escrits i comentaris sempre son a títol personal, mai d’un grup.

Un coordinador de comitè no pot mai avançar els seus comentaris a la resta de membres del comitè, per aquest motiu jo no vull mai ser coordinador.

Quant es parla massa, o es corre massa a parlar, sense pensar o sense saber el que es diu, es corre el risc d’ anar perdent vots, d’ anar perdent electors, d’anar creant enemics... Si es fa a títol personal, les conseqüències nomes son personals... Però quant es representa un grup, un comitè local, els vots els perden tots, els vots els perd el partit, i amb ells segurament es perden unes eleccions.
D’això se’n diu : Fer malament les coses.

No es pot parlar d’ incongruència, i criticar un Comú i uns comerciants, per permetre una activitat esportiva, quant aquesta activitat esta contemplada en una llei, i a mes el teu propi partit la va aprovar aquesta llei.

No es pots menystenir mai el comerç o la hoteleria d’una parròquia, dient que no tenen qualitat. Encara que així fos, que no es el cas.

¿ Quina qualitat pot tenir un coordinador que fa aquest comentari ?.

CAP NI MICA.

Accepto la crítica al tir al colom, es una salvatjada i a mi tampoc m’ agrada. Però no puc acceptar de cap de les maneres la critica a la qualitat del comerç i dels hotels de Sant Julià.

Però tampoc es massa d’estranyar aquest insult i aquesta “mofa”, venint d’eon ve.

Quant s’ha volgut fer fora una persona d’un grup per dir la seva opinió, sempre a títol personal, i no s’ ha aconseguit fer-la fora, com es lògic i normal. I després es fa el mateix que aquesta persona, però a títol col·lectiu, aleshores s’hauria de presentar la dimissió i marxar cap a casa, i deixar treballar a la gent que sap fer-ho. I si no es fa així, aleshores hauria de ser el mateix partit el que prengués decisions.

En definitiva les coses es poden fer tant malament perquè no se’n sap.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.