dimarts, de desembre 05, 2006

SENTO CURIOSITAT 4

ELS COMPROMISOS DEL SR. PINTAT

Albert Pintat s’ha compromès a tenir una llei sindical abans de l’1 de Maig del 2007, amb el Sr. Méndez. (Càndido, de nom. Sobren comentaris ...).
I tots contents ..., a la foto i a la tele : El Cap de Govern, el President de la CES, el secretari general de l’UsdA i també el fotògraf i el càmera (aquests, si que hi eren presents per compromís, de feina, és clar).
El que no ha recordat ningú, es que el Sr. Pintat no compleix els seus compromisos, o no el deixen que ve a ser el mateix.
Fem una mica de memòria...
Compromís amb el Sr. Bartumeu per una taula de diàleg ?. La taula sí que la té (la veiem continuament a la “tele”), el diàleg no existeix.
Compromís amb l’ infermera contagiada d’ hepatitis, en resoldre immediatament la situació ?. Quants mesos han passat, fins a la resolució recent ..., i que tampoc la satisfà.
Compromís en aturar les exportacions de sucre per al mes de Juliol ?. Estem al mes de desembre, i el sucre entra “a saco” o “a sacas”.
Compromís amb el país veí en que les aigües baixarien netes ?. Com a tall d’exemple, la depuradora de La Massana, que no pot ni podrà mai, ni tant sols amb el 50% del cabdal
Compromís amb el col·legi d’economistes ?. Que al final va fer dimitir tota la seva junta en pes. (Aquest em va agradar que no es complís).
Compromís en solucionar el problema dels abocadors ?. I els nyaps que s’han fet al no complir-lo ?. A Sant Julià, patirem, amb el nou abocador !!!.
Compromís amb les ajudantes de menjador de l’escola Andorrana en que no veurien modificats els seus salaris ?. Totes tenen ara, el menjar descomptat de la nòmina.
Compromís nupcial amb CDA + Segle 21 ?. Encara l’estant esperant ..., i es que la bigàmia a Andorra no està permesa.
PARO ... ?, o en volen encara més ?.
Sento curiositat per saber:
Si algú li va explicar al Sr. Méndez, què en fa el Sr. Pintat dels seus compromisos ?. De ben segur, si algú li va explicar va ser un cop passada la frontera del riu Runer... Perquè no ho afegís als seus comentaris ..., tals com:
L’esborrany de llei sindical no reuneix les garanties necessàries ..., es mes urgent la llei de seguretat i higiene en el treball ..., la llei de contracte de treball es inadequada ..., la disconformitat amb les proves mèdiques...
Sento curiositat per saber:
Quin serà el proper compromís ?.
Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.