dimecres, de setembre 13, 2006

Festa de la cervesa

NOVA INVITACIO

GRAN FARRA DE LA CERVESA, A SANT JULIA, COM NO.


El dia 15/09/06 torna per fi a Sant Julià de Lòria, la festa de la cervesa. Aquest any, sense aplaçaments, ja que s’ha arribat a un acord amb els majoristes, no com l’any passat, que la “cosa” va acabar malament.
Em pensava que no arribaria mai el dia assenyalat.
S’habilitaran 18.000 places noves d’aparcament, pues aquesta és la previsió d’assistència per a cada un dels dies de festa.
Es posarà en marxa el servei gratuït del tren aeri, (perdó el bus gratuït), que circularà pel carril habilitat recentment (si pot).
S’obrirà també la desviació de Rocafort, amb els tres túnels inclosos, per agilitar el trànsit de vehicles.
Com es tracta d’una beguda que origina moltes ganes d’orinar, es muntaran 500 WC mòbils, al recentment “adquirit” estadi Olímpic d’Aixovall.
Degut a les queixes dels veïns, (només dos o tres, i jo, que no ho sóc), i per evitar sorolls molestos, no caldrà disminuir els decibels, ni disminuir horaris, ni escurçar els dies. Es traslladarà tot el veïnat de la zona annexa a la festa, a l’ Hotel Cerqueda, ja que encara no està ocupat pels padrins.
El menjar els serà servit per la casa d’Andalusia, com a compensació per no haver eliminat la fira de Primavera, i 4 restaurants “temàtics” més.
Les begudes, (que no siguin cervesa...), seran servides pels vinicultors francesos, gratuïtament, en compensació a la fugida de la fira Aliment-tast. (Recordin que: no es permet la venda de cervesa als restauradors, a pesar de pagar 2.500 euros per stand).
El servei de circulació estarà concentrat a la carretera de Nagol, perquè jo pugui pujar tranquil·lament cap a casa meva, sense problemes.
Desapareixeran les patrulles de Policia diàries a La Margineda, no fos cas que haguessin de fer algun control i ens espatllessin la festa. I a més amb la nova rotonda, no sabrien on posar-se, la gent no els veuria.
Al camp de tir de la Rabassa es celebrarà una tirada especial al colom en llauna (de cervesa), per a tots els adinerats afeccionats a aquest esport. I de pas aprofitarem les instal·lacions per fer alguna cosa.
El comerç romandrà obert les 24 hores del dia. I a les botigues que ara es troben buides s’hi instal·laran sex shops, nou atractiu turístic ( a veure si en ve algun, que no sigui a estudiar, o a fer ponències ...).
Les grans superfícies a les afores de la Vila tancaran les seves portes per no perjudicar la festa. Bé, totes menys el Sant Eloi que està més a prop i disposa dels accessos adequats, i no “volen” les motos com al River.
S’ampliarà l’escola bressol d’Aixovall per guardar la canalla dels visitants i ja s’ha construït la voravia, (gràcies, carril bus), fins a l’entrada de la vila, on es serviran formatges gratuïtament, gentilesa de la Vaca que riu, per donar un “caire més lúdic” (encara no ho he entès, Sr. Consol Menor ...) a la Festa.
S’ habilitarà un telefèric fins als jardins versallescs de Juberri on es podrà fer acampada, per a tots aquells que no hagin trobat habitació als 500 hotels de que disposa la vila, a 30 euros (esmorzar inclòs).
La carpa, que ja s’haurà convertit en un macroedifici, a més d’albergar la festa de la cervesa, disposa de sales multicine, bingo, casino, piscina, sauna, spa, pàrking, parc temàtic, pista d’esquí interior refrigerada, sala de ball, restaurants, terrasses, solàrium, camp de golf....
Això si, l’únic però, es que la cervesa s’ha de pagar.
Directament a una agrupació de majoristes (Aidaba), i aquests ho faran al Comú de Sant Julià, mitjançant el lloguer de mitja carpa. El Molt Honorable Consol Menor ho anomena “nou impuls”.
Gràcies a l’Acel, també, per la seva col·laboració i defensa del comerç de la parròquia. Per cert, quants majoristes de cervesa hi ha a Sant Julià ?
Visca el lliure mercat, el respecte als clients i la competència deslleial.

Atentament,

MIQUEL CALSINA GORDI

4 comentaris:

Ningú és Perfecte ha dit...

Bon dia Miquel.
Només comentar-te que estàs linkat al bloc del programa
Una abraçada

Miquel Calsina Gordi ha dit...

Moltes gràcies, Ningú és perfecte.
Petons

Tamarroman ha dit...

Torracollons oficial ? Be, suposo que es una designacio a dit com moltes altres. No l'he vista ni passar al BOPA.

Miquel Calsina Gordi ha dit...

Tamarroman,
Es una adjudicació directa, ja que al concurs públic, només m'hi vaig presentar jo i el vaig guanyar