dilluns, de febrer 11, 2008

SENTO CURIOSITAT - BONDIA 12/02/08


L’ EXPULSIÓ.

Finalment s’ha consumat la meva expulsió del partit Socialdemòcrata. Tots contents ? No ho sé. Aquesta ha estat per ordre directa del seu Primer Secretari, que ja feia molt de temps que ho desitjava, però que algú havia aturat per motius obvis, tals com que precisament no hi havia motius. Expulsió per cert, contrària al que havia anunciat anteriorment la Comissió de Garanties del PS, ja fa bastant de temps. Es varen equivocar, o algú els va fer canviar de parer ?
M’agradaria saber què se n’ ha fet del Defensor de l’ afiliat, que figura als estatuts del Partit. Existeix realment ? jo no l’he vist mai.

He de confessar que ja ho esperava, com també sabia que l’expulsió es faria efectiva després de les eleccions. Actualment la trobo fins i tot normal. El que no trobava normal era que ja havien decidit dita expulsió fa molts mesos, abans de l’ estiu, abans de la campanya electoral Comunal.
Fins aleshores, a banda del malestar d’alguns, de la gelosia d’altres, d’ animadversions personals i de manies persecutòries diverses ... no hi havia cap motiu lògic per fer-me fora del partit. Sobretot amb l’afirmació efectuada per al seu Primer Secretari de que “no tenia res a veure amb els meus escrits”.

He de confessar també, que actualment m’importa ben poc.
Però m’ agradaria recordar a la Presidenta del Partit, que jo no tenia perquè deixar-lo, i ja li vaig explicar personalment els motius. Perquè confiava en que al PS hi haurien canvis i que aquests canvis em permetrien tornar a l’ òrbita del Partit. Però vist el tarannà del mateix, aquests canvis em semblen del tot improbables.
Tampoc m’importa massa, vist com es desenvolupa l’activitat al partit, en la seva cúpula, i com tothom amaga el cap sota l’ ala i no diu res. Com si es tractés d’ una SECTA.

I baixant mes al detall en el que a mi em pertoca, la vila de Sant Julià de Lòria els importa ben poc. Ho han demostrat sempre. Es tracta d’ una parròquia sense cap interès, on tot es dona ja per perdut. Tant sols es pretén fer llista electoral, tant si com no, i estar presents en les set parròquies, que dit de pas queda molt bonic i valent.

I no m’ importa tampoc l’ expulsió, vist el funcionament del comitè local Lauredià en particular:
Les reunions son una olla de grills, sense llibertat d’opinió ni expressió. Només val el pensament i les idees del “Partit”, no hi ha cap opinió pròpia, i si en surt alguna, se’l fa callar.

Definitivament,
Per estar en mig de gent prepotent, dictatorial, incompetent i pilota, estic molt millor a casa meva. A la espera potser de que surti quelcom, amb cara i ulls, on em pugui trobar a gust. Un Partit nou ? no ho sé.

Em sap molt de greu, per tota la gent del Partit que pensa diferent a aquests “poquets” elements que m’han fet fora, i que m’han animat i felicitat constantment, pels companys que s’han vist perjudicats pel meu serial i per aquells que es poden veure perjudicats en el futur pel mateix tema.

Ho sento molt, per alguns que a pesar de no combregar amb l’actitud dels mandataris, es mantenen a dins del Partit perquè no troben res mes. Però, això si, callen i atorguen. Sí, també ho sento per ells.

Que dura es la política, que complicat es tenir una opinió pròpia. I, exposar-la, ja es una prohibició. Hem de ser tots cadells del patró, o sinó, al carrer. Ja ho deia molt bé un diari del país : “ O es que Miquel Calsina es pensava que un partit funciona com una democràcia ? “.

Sort que deien, fa un temps, fonts properes al Partit : “parlant la gent s’entén..., les coses es poden arreglar parlant..., la sang no arribarà al riu..., hem d’escoltar l’altra part...”.
I al final només ha parlat un, el Primer Secretari del Partit. (Gran Candidat en les passades Comunals per Escaldes-Engordany).

El cert, i amb això si que tenia raó l’ esmentat Primer Secretari: es que quant una persona fa nosa en un grup polític, el millor es traure’l de sobre, expulsant-lo. Son paraules textuals de qui es creu per sobre del bé i del mal, i que ostentant un càrrec, pensa que té immunitat “insultadora” = un autèntic BOCAMOLL.
Al que per si de cas, recordo : Estem empatats a insults. 2 a 2.


Ja m’ho varen comentar en una tertúlia a la ràdio, “segueix sempre com a independent”, i no en vaig fer cas. (Quina raó tenies, company Simó Duró).

Atentament,
Miquel CALSINA GORDI.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé. Però no tots pensem ni actuem igual.
Dins del Ps hi gent bona i dolenta. Amb ganes i sense.

Demà en parlem tots 3. Val?

Miquel Calsina Gordi ha dit...

Val.

Anònim ha dit...

i qui son "tots 3" ?
Per cert, al PS l'unic que hi ha son una colla de fills de puta!

Tanarroman ha dit...

Radio?.
I al comentarista de sota,compta que ja sé qui ets...

Anònim ha dit...

...segueix sempre així, com tu ets, no canviis mai...

Dessmond ha dit...

Sempre queda poder fer feina en el que se'n diu la societat civil. Els partits polítics tenen aquesta mena de contradiccions. A vegades són letals pels que no pensen en la política com un fí en si mateix, sino com un simple mitjà transformador.

Miquel Calsina Gordi ha dit...

dessmond,
No ho dubtis, continuaré fent feina.

Anònim ha dit...

Molt be Miquel , al PS tambe passaran aquests Mamuts i potser acabara essent un lloc de debat i no d´obediencia .LLastima que mentres tindrem liberals o sucedanis per molts anys , penso .
Menys Hipocresia sr.casal i sra.gonzalez ,deixeu pas a gent SANA .

Miquel Calsina Gordi ha dit...

3:12 PM,
Tens raó, el PS amb la seva actitud dictatorial, està donant "vidilla" al PLA.
I de moment, els que tenen la cadireta ben agafada, no la deixaran anar.
Ara que, tampoc surt ningú a plantar cara.