dimarts, de febrer 06, 2007

SENTO CURIOSITAT 13

LA DEPURADORA.

Posem per cas que jo encarrego una feina a un lampista a casa meva:
Li demano que instal·li un filtre a l’entrada general de l’aigua de tota la casa.
L’entrada d’aigua te un diàmetre “x”, un cabal “x” i una pressió “x”. El meu lampista no realitza cap estudi, o el fa malament, i m’instal·la un filtre d’ aigua que no pot ni amb la meitat del cabal d’entrada.
Des de el primer dia jo se que aquesta instal·lació no funciona, però no dic res, pago la factura i callo.
La meva família es passa tres anys dient-me que el filtre no funciona, i jo ni cas. El meu tècnic de manteniment, al que envio contínuament a revisar el filtre, em diu que aquest no pot amb el cabal d’aigua, que no serveix per res, i jo ni cas. Els meus veïns es queixen, perquè no he solucionat el problema que també els afecta, doncs l’aigua també va a casa seva, i jo ni cas.

Al cap de tres anys, considero que el problema s’ha de solucionar i demano diners als veïns per canviar el filtre d’entrada per un altre adient al cabal necessari, doncs considero que la reforma es urgent i bona per tota la casa.

Els meus veïns, m’ engeguen a “pastar fang”, i jo no ho entenc.
Em diuen també, que no volen ni sentir-ne parlar del tema en qüestió, i jo no ho entenc. Ans al contrari, els faig fora de casa.

Qui te la raó, els meus veïns, o jo ?.

No els sona d’alguna cosa el tema que he referit.

Sento curiositat per saber:

Perquè no s’ha solucionat abans un problema que fa 3 o 4 anys que dura ?. Perquè ara la solució costa el triple del que va costar inicialment ?.
Perquè ningú en assumeix les responsabilitats ?.

Perquè, en definitiva, quant les coses es fan malament, ningú es preocupa per solucionar-ho i quant els veïns (no de la casa, sinó els països veïns), ens estiren de les orelles, aleshores, a corre-cuita hem d’arreglar els problemes al preu que sigui ?.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

2 comentaris:

Miquel Calsina Gordi ha dit...

prova

Joan Margall ha dit...

Hola Miquel,
He entrat per primera vegada al teu blog. T'aniré seguint. Records des de la vila vella.